Ζήσης Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Λίγο πριν ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα αναγκαία μέτρα για να ξεπεράσουμε το νέο κύμα του κορωνοϊού. Όπως τα καταφέραμε τον Μάρτιο έτσι και τώρα θα γίνει. Θα έχουμε τον χρόνο αυτά να τα αναλύσουμε.
 
Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά.
 
Για μέρες ξόδεψαν μελάνι,ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν τηλεοπτικές κάμερες με εικασίες,προβλέψεις ανακριβείς. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν και να ενσπείρουν τον φόβο με κύρια υλικά τα ΨΕΜΑΤΑ (όπως επί {παλαιού κακού ΠΑΣΟΚ} – ικανοποιεί η αποδοχή και υιοθέτηση του όρου από πολλούς πλέον).
 
Η κυβέρνηση όμως προχωρά με γνώμονα το συμφέρον όλων αλλά κυρίως των φτωχών και αδυνάτων.
 
Έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο:
  • φέτος όπως και πέρυσι η βοήθεια θα είναι μεγαλύτερη από παλιά,
  •  θα καταβληθεί όπως και πέρυσι νωρίς πριν τα Χριστούγεννα.
  • η αγορά όμως του πετρελαίου φέτος μπορεί να γίνει έως το τέλος της περιόδου ,
  •  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ καταργούνται οι ζώνες Α,Β,Γ,Δ και οι Δήμοι και οι Κοινότητες χωρίζονται ανάλογα με τις ανάγκες τους σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θα επιδοτηθεί το φυσικό και το υγρό αέριο,το πέλετ και ΤΑ ΞΥΛΑ!, θα υπάρχουν ορεινές κοινότητες που θα δοθούν έως 700€/νοικοκυριό!
Οι άλλοι φλυαρούν ψευδόμενοι συνεχώς. Εμείς δυναμώνουμε περισσότερο αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
 
Οι πολίτες έχουν κρίση,αλλά και < οι φύλακες έχουν γνώσιν>.
 
 
 
 
Από το Γραφείο Τύπου